Goteo

Goteo #232: Que no caigui! 😝

💪 Setembre fa dies que va arribar i moltes encara estem aterrant en aquest nou curs. Amb energia renovada? Amb dubtes? Ni una cosa ni l'altra? A Fundació Goteo ens sumem a totes aquelles que algun dia van descobrir que l'única constant és el canvi i que improvisar, saber adaptar-se i respondre a l'instant ens acosta una miqueta a experimentar la felicitat. En el nostre cas, el que més ens motiva és seguir rebent propostes transformadores, arriscades i diverses. Tens alguna en ment? Explica'ns-la!

📬 En aquest butlletí coneixeràs Abueland, un llibre ben canyer sobre les cures amb la gent gran com a protagonista; Que no caigui!, un projecte educatiu amb l'esport com a fil conductor; i Arbre Mare, un espai de criança respectuós amb els interessos de la infància com a eix principal. Fes-un cop d'ull i meravellat.

Abueland 👵

👵 Des de la sàtira i un enfocament de gènere, les vinyetes d' Abueland recollides en aquest llibre, retraten situacions quotidianes que tenen a veure amb la criança, la conciliació i les cures, posant el focus en el paper poc reconegut de la gent gran.

❤️ Abueland ha contribuït a visibilitzar, documentar, reconèixer i socialitzar el paper que avui dia tenen les àvies i els avis en la cura de la infància i des d'aquí ha provocat la reflexió i generat diàleg social.

🎈 Fes-li un cop d'ull, dona-hi suport i fes-te amb el teu exemplar a goteo.cc/abueland.

Que no caigui! ⚽️

🌍 African Football Academy és una associació i acadèmia de futbol al Senegal que Bekaye, el fundador de Big Road Elkartea, va crear a Rufisque juntament amb altres companys d'infància. Des experiències dels seus fundadors, African Football Academy posa en marxa un projecte per unir aquests dos elements: el futbol i l'educació.

🎓 L'objectiu d'African Football Academy és oferir a aquests joves la possibilitat de jugar a futbol, entrenar, i formar-se en aquest àmbit, però sent un requisit indispensable el tornar a estudiar per formar part de l'equip.

👉 Si et sembla una iniciativa tan bonica com a nosaltres, pots entrar per impulsar-la a goteo.cc/bigroadelkartea.

Arbre Mare 🌳

📒 La Pedagogia Waldorf situa les criatures al centre i a les persones docents com a eix del procés educatiu. Per això, qui tria ensenyar s'entrega plenament al desenvolupament dels i les infants, brindant orientació, desenvolupament i afecte per sostenir sa vida. Per tant, és vital assegurar un entorn enriquidor i tots els recursos necessaris.

🌳 A Órgiva impulsen aquesta alternativa educativa i de criança per a l'etapa de 3 a 6 anys a Arbre Mare, garantint totes les opcions de primària cap a la propera escola.

☀️ Si també creus que l'educació ha d'estar al servei de la vida i vold donar suport a un procés d'ensenyament que faciliti l'aprenentatge de coneixements i habilitats en cada etapa de desenvolupament de manera vivencial, pots conèixer el projecte i contribuir-hi a goteo.cc/arbolmadre.

🚀 Llancem 2ª Convocatòria #CanalFIC!

🌸 Comença el curs i recollim tot el sembrat a la primavera per seguir impulsant projectes culturals a la ciutat de Barcelona! Amb la Primera Edició de #CanalFic, a Fundació Goteo, en col·laboració amb la Fàbrica de Creació Fabra (FiC) i l'ICUB, facilitem el finançament de projectes per a actuals residents de la FiC. Aquesta iniciativa combina el finançament col·lectiu (crowdfunding), a través de la plataforma Goteo, amb el suport institucional de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). La Fundació Goteo ha aportat així una atenció especialitzada per part de l'equip per a la redacció i disseny final de la campanya així com tot el suport per a la seva promoció i difusió.

✌️ A la 1ª Convocatòria van aconseguir arribar al seu objectiu tant Electro Prepared Piano com Él Corrió Junto a Su Camarada. En esta segona convocatòria, anem amb dos projectes més igual d'espectaculars.

SOLC Festival ⛰

⛰ Aquesta primera edició del "SOLC Festival · Bioart Society" serà en un espai rural i amb unes eines poderoses: els teus sentits i les teves emocions. El Festival connecta la creació de les pràctiques artístiques contemporànies amb les persones i l'ambient, amb éssers humans i no humans i amb els objectes del record que ens emocionen, amb la memòria viva, amb els nostres episodis de vida. Un fil conductor que ens uneix i ens transforma com comunitats resilients. Fes-li una bona ullada i participa!

Dreamtime 🤯

🤯 Dreamtime és una obra per a dansa, música i vídeo-mapping concebuda com una "hipnopera", un treball escènic transdisciplinar basat en els somnis d'una sèrie de persones. A partir dels textos de l'escriptor angolano / portuguès Gonçalo Tavares i de la música de Lluís Tabuenca, l'espectador/a descobrirà un personatge a la recerca d'un altre espai, evocant la situació del món actual, on els somnis es presenten com l'únic espai de llibertat per a l'individu. Si t'apassiona la idea, suma-t'hi!

Ens veiem en 15 dies! 😜

Fins aquí hem arribat. Esperem que aquest butlletí t'hagi animat a seguir caminant cap la societat de totes i per a totes a la que ens anem acostant, poc a poc. Fins la propera!

Meet.coop

Seguint el nostre objectiu d’ajudar a desenvolupar l’economia dels béns comuns i el poder de les eines de codi obert, ara som membres de Meet.coop. Una cooperativa de reunions en línia que es preocupa per la privadesa i permet a persones i organitzacions tenir reunions en línia de qualitat amb eines ètiques.

Para que podamos seguir ayudando a que más y más iniciativas cívicas salgan adelante

DONA A FUNDACIÓN GOTEO

Dalgunos proyeutos de nueso

Projecte eco-social al Mas del Potro Projecte eco-social al Mas del Potro

Por: Mas del Potro

Desarrollo agrorural

Volem fer un espai d'aprenentatge, de cultura, d'agroecologia i de transició cap a noves maneres de fer i de viure basades en la ruralitat.

€ 3.070 conseguido


32 díes Queden

 
ECO project (powered by Syndeseas) ECO project (powered by Syndeseas)

Por: Michalis Agapiou

Acción por el clima

Minimizing the environmental impact of maritime traffic and shipping related activities within specific areas

€ 7.885 conseguido


20 díes Queden

La Tanyada, una revista de reflexió per transformar la realitat La Tanyada, una revista de reflexió per transformar la realitat

Por: Endavant (OSAN)

Crear cultura

Ajuda'ns a fer possible el rellançament de la Tanyada, subscrivint-hi o fent una aportació solidària!

€ 5.030 conseguido


18 díes Queden

 
SALVEMOS UN ECOSISTEMA ÚNICO SALVEMOS UN ECOSISTEMA ÚNICO

Por: Comunidad de Aprendizaje Molino de Guadalmesí

Acción por el clima

Reforestación en el Parque Natural del Estrecho

€ 8.275 conseguido


4 díes Queden

VER MÁS PROYECTOS

Telegram Twitter Facebook Instagram

Una iniciativa de:

Fundación Goteo