ENTREVIES. Okupes en L'H.

Financióse'l 17 / 12 / 2016
¡Misión cumplida!
Consiguióse
$ 3,541
Mínimu
$ 2,604
Óptimu
$ 3,254
77 Cofinanciadores
 • Aportando $ 5

  AGRAÏMENTS

  Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental.

  > 03 Cofinanciadores
 • Aportando $ 22

  Agraiments + Xapes

  Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental + sis xapes amb les imatges de 6 dels centres socials de la ciutat de l'Hospitalet

  > 17 Cofinanciadores
 • Aportando $ 33

  Agraïments + Xapes + Bossa serigrafiada

  Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental + sis xapes amb les imatges de 6 dels centres socials de la ciutat de l'Hospitalet + una bossa de roba serigrafiada amb el logo del projecte

  > 12 Cofinanciadores
 • Aportando $ 54

  Agraïments + Xapes + Bossa serigrafiada + Documental ENTREVIES

  Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental + sis xapes amb les imatges de 6 dels centres socials de la ciutat de l'Hospitalet + una bossa de roba serigrafiada amb el logo del projecte + una còpia en DVD del documental ENTREVIES.

  > 33 Cofinanciadores

Sobre esti proyeutu

Documental elaborat a partir de la feina col·lectiva i autònoma amb la intenció de crear memòria històrica d'una revolució urbana i actual.

Necesidaes Xera Mínimu Óptimu
Animació i Disseny
Il·lustració del logo del projecte i disseny de les capçaleres i títols de crèdit del documental.
$ 542
Muntatge Audiovisual del Documental
Edició tècnica de les imatges enregistrades en les entrevistes i en els esdeveniments, tant del vídeo com del so.
$ 1,085
Necesidaes Material Mínimu Óptimu
Recompenses
Còpies dels DVD's del documental ENTREVIES, xapes amb les imatges dels centres socials i bosses serigrafiades amb el logo del documental. Enviament dels obsequis als col·laboradors i col·laboradores en el finançament.
$ 542
Difusió
Impressions i fotocòpies del material necessari per fer la difusió en paper del projecte.
$ 217
Necesidaes Infraestructura Mínimu Óptimu
Comissions
La part que es queda Goteo i els costos derivats del pagament amb tarjeta.
$ 217
Impostos
Impost en concepte del rendiment derivat d'activitats econòmiques.
$ 651
Total $ 2,604 $ 3,254
Imprescindible
Adicional

Información xeneral

Des de fa un any i mig estem realitzant una investigació social sobre el moviment okupa de la ciutat de l’Hospitalet, amb l’objectiu de donar a conèixer el moviment i formar part de la història local i formal de la ciutat. Tot gestat des d’una perspectiva tant política com creativa.

A través del relat col·lectiu, com únic mitjà que entenem coherent, hem fet una aproximació a les lluites horitzontals i als diferents models auto-organitzatius que d’aquest moviment en deriven, alhora que fem una reflexió crítica als métodes d'organització formals i a la realitat social de la ciutat.

Mitjançant entrevistes audiovisuals, fotos, vídeos d'esdeveniments, música local i una investigació acurada i contrastada tant del moviment okupa local com de la realitat social, històrica i econòmica de la ciutat; estem creant un documental al que anomenem "ENTREVIES".

Características básicas y objetivos

El projecte documental "ENTREVIES" fa més d'un any que està en marxa. Hem recollit molta informació i molts testimonis per poder donar a conèixer la història del moviment okupa de la ciutat de l'Hospitalet.

Motivación y a quién va dirigido el proyecto

Al febrer del 2017 farà 25 anys que es va okupar la Vakeria, el primer centre social okupat a la ciutat de l'Hospitalet. Són molts anys d'història que no estan recopilats enlloc i tenim la necessitat de donar a conèixer aquests fets que sentim que formen part de la vida de la ciutat.

2-4-.jpg

Oxetivos de la campaña de micromexenalgu

L'equip impulsor d'aquest projecte fa molt de temps que treballem per recopilar i organitzar tota aquesta informació i tots aquests testimonis. Ara ha arribat el moment més tècnic de la feina i necessitem contactar amb col·laboradors que ens donin un cop de mà. Necessitem finançament per aquesta part tècnica, per fer la difusió en paper, per les recompenses de les aportacions econòmiques i per muntar el dia de l'estrena del documental.

per-compartir.jpg

Esperiencia previa y equipu

Som un col·lectiu d'afinitat política de la ciutat de l'Hospitalet. Portem fent feina social als diferents barris durant més de 10 anys en diferents projectes associatius; relacionats amb urbanisme, intervenció artística i urbana, exposicions de fotografia social, organització autònoma i assamblearisme.

Aquest és el nostre últim projecte col·lectiu, una aposta ambiciosa i interessant que necessita de diversos perfils per ser portada a terme (investigació, disseny artístic, logística organitzativa i participació militant del moviment).

El nostre equip de treball som: una periodista, una activista política pertanyent al moviment okupa i una fotògrafa. A més de dos col·laboracions técniques, també afins amb el nostre projecte i la nostra manera de portar-ho a terme: un dibuixant i animador digital i una tècnica de montatge de video.

3-4-.jpg

Compromisu social