'City for sale'

  • Ubicación Barcelona, España
Financióse'l 04 / 07 / 2018
¡Cofinancióse!
Consiguióse
€ 8.613
Mínimu
€ 4.782
Óptimu
€ 7.871
156 Cofinanciadores

Aportando € 10

Agraïment

El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

> 32 Cofinanciadores

Aportando € 18

Visionament en lína

1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 34 Cofinanciadores

Aportando € 35

Lot marxandatge

1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 22 Cofinanciadores

Aportando € 50

DVD

DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 24 Cofinanciadores

Aportando € 80

Invitació a la preestrena

Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 09 Cofinanciadores

Aportando € 100

Invitació amb llibre

Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 14 Cofinanciadores

Aportando € 250

Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Cofinanciadores

Aportando € 600

Productor/a associat/da

Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Cofinanciadores

NOTA IMPORTANT RECOMPENSES

25 | 10 | 2018
NOTA IMPORTANT RECOMPENSES

ATENCIÓ MECENES: Reviseu quants diners vau aportar al micromecenatge abans d'anar a recollir la vostra recompensa. Els obsequis van en funció del valor de l'aportació. A continuació us deixem un llistat amb les recompenses que pertoquen a cada aportació:

10€ - nom als crèdits
18€ - nom als crèdits + visionat online
35€ - nom als crèdits + visionat online + lot merxandatge
50€ - nom als crèdits + visionat online + lot merxandatge + DVD
80€ - nom als crèdits + visionat online + lot merxandatge + DVD + entrada doble preestrena
100€ - nom als crèdits + visionat online + lot merxandatge + DVD + entrada doble preestrena + llibre 'Exceso de equipaje'
250€ - nom als crèdits + visionat online + lot merxandatge + DVD + entrada doble preestrena + llibre 'Exceso de equipaje' + llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

Si no recordeu de quina quantitat va ser la vostra aportació cliqueu a aquest link https://www.goteo.org/project/city-for-sale/participate i busqueu el vostre nom en el llistat que apareix sota la secció MOSTRAR COFINANCIADORES.

Recodeu que els codis de visionat online i els DVDs encara no estan disponibles. Per tal d'evitar la pirateria i també per evitar problemes a nivell de distribució del documental, hem hagut de postposar la producció de DVDs i tampoc no podem encara penjar el documental a internet. Calculem acabar el recorregut de festivals de cara a l'estiu de l'any que ve. Us mantindrem informades i us avisarem quan els tinguem disponibles.

Si teniu més dubtes escriviu-nos un mail a cityforsalefilm@gmail.com.

Moltes gràcies!

Comentarios

Anicia sesión pa dexar un comentariu