'City for sale'

 • Ubicación Barcelona, España
Financióse'l 04 / 07 / 2018
¡Cofinancióse!
Consiguióse
€ 8.613
Mínimu
€ 4.782
Óptimu
€ 7.871
156 Cofinanciadores
 • Aportando € 10

  Agraïment

  El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

  > 32 Cofinanciadores
 • Aportando € 18

  Visionament en lína

  1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

  > 34 Cofinanciadores
 • Aportando € 35

  Lot marxandatge

  1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

  > 22 Cofinanciadores
 • Aportando € 50

  DVD

  DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 24 Cofinanciadores
 • Aportando € 80

  Invitació a la preestrena

  Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 09 Cofinanciadores
 • Aportando € 100

  Invitació amb llibre

  Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 14 Cofinanciadores
 • Aportando € 250

  Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

  Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 03 Cofinanciadores
 • Aportando € 600

  Productor/a associat/da

  Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 03 Cofinanciadores

156 Cofinanciadores

0 collaboradores

Amosar cofinanciadores

Amaya Pou

Abonado/a
Aportación
€ 10
Aportación
€ 100
Aportación
€ 18

Nuria curell Aguila

Patrocinador/a
Aportación
€ 100
Aportación
€ 18
Aportación
€ 35
Aportación
€ 50
Aportación
€ 600

Paula Aguilar Diaz

Patrocinador/a
Aportación
€ 100
Mensaje de apoyo:
Punins, ja saps que tens el meu amor incondicional fagis el que fagis. I espero que sàpigues que, de la mateixa manera, tens el meu recolzament professional fagis el que fagis també. Des del primer visionat d'un trailer molt inicial, això feia un tuf de qualitat que no s'aguantava. Que els diners no siguin un impediment per què el món pugui veure aquest docu. Punins, faràs sempre el que voldràs. I jo estaré sempre aplaudint desde la primera fila. Vamos equipoooooo!
Anónimo

Anónimo

Fan
Aportación
€ 50

Guille

Fan
Aportación
€ 10
Mensaje de apoyo:
ànims que això fa molt bona pinta!

Gunilla and Jacob Ceder

Patrocinador/a
Aportación
€ 100
Aportación
€ 18